Menu Sluiten

Strobbe Liften

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. Groot en divers aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Strobbe NV is een familiebedrijf dat garant staat voor dynamiek en kwaliteit. Opgestart in 1919 met handelsregisternummer 178 streeft Strobbe al 4 generaties lang naar een optimale persoonlijke relatie met de klant en een feilloze service.

Strobbe heeft zich door de jaren gespecialiseerd in trapliften, platformliften, huisliften en parkeerliften. Ons gespecialiseerd personeel bekijkt iedere individuele aanvraag met de grootste nauwkeurigheid en zoekt naar de juiste oplossingen op maat van de klant.

De liften van Strobbe kunnen een oplossing bieden voor een brede waaier aan mobiliteitsproblemen. Wij helpen particulieren, ziekenhuizen, openbare instellingen, bouwfirma’s, autodealers, enz.

00530720053072

Meer info

tags: Huisliften – Liften Installateur – Liftsystemen – Parkeersystemen – Stoellift – 

Wenst u meer info over strobbe liften kijk dan vlug op http://www.strobbemobility.be | https://www.strobbe-liftsystemen.be/ Strobbe Mobility biedt trapliften, huisliften en liftsystemen voor binnen en buiten, alsook parkeersystemen voor woningen en appartemente

Liften | trapliften | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Strobbe liften

overslaan en naar de inhoud gaan residentie log in advocaten syndicus contact jessica strobbe en els reubens zijn twee advocaten met een specialisatie in medeeigendomsrecht. Als syndicus voeren zij het beheer van de gemene delen van diverseappartementsgebouwen. wat is een syndicus van zodra verschillende delen van een gebouw of appartementen toebehoren aan verschillende eigenaars moet verplicht een syndicus worden aangesteld strobbe liften passend voor uw onderneming Een professionele syndicus staat in voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. wat wordt begrepen onder het beheer van een medeeigendom dit gaat van het aanstellen van een firma voor het onderhoud van de lift het aanstellen van een poetsfirma voor een wekelijkse schoonmaak van de gemene delen offertes opvragenvoor het herschilderen van de gemeenschappelijke hallen tot welk budget aan de medeeigenaars zal worden opgevraag.

skip to content belgian liftpower expert in trapliften huislift hoogwerker huren links tags tags tagsjw e hands traplift kopen gebruikte trapliften gemiddelde prijs traplift goedkope traplift kopen handicare traplift hefplateau goederen hefplateau liften houten trap huislift richtprijs otto ooms plateaulift overzicht prijzen liften plateaulift trap prijs plateaulift prijs tweedehands traplift rechte trap prijs stannah traplift stannah traplift prijs stoellift voor trap stoelliften prijzen thyssenkrupp traplift prijs trap bekleden trap prijzen trap renoveren traplift kost traplift vergoeding traplift verkopen trapliften limburg trapliften prijzen thuis trappen heist op den berg trappenlift tweedehands trapliften wat kost een traplift met bochten expert in liftsolutions liften trap en huisliften hoogtewerkers toggle navigation belgian l.

Notie over Strobbe liften

home ontstaan autocars prijsofferte sfeerbeelden contact autocars autocars strobbe bvba is een autobus en autocaronderneming die bekend staat om de kwaliteit van zijn diensten en van zijn medewerkers. Het tevreden stellen van onze klanten is de kern van onze bedrijfsfilosofie. Wij geloven in vriendelijkheid service kwaliteit effici ntie en veiligheid. Omdat mensen belangrijk zijn plaatsen wij onze klant en onze medewerkers centraal in ons bedrijf informatie over strobbe liften We leven in een maatschappij die voortdurend in beweging is en steeds weer voor nieuwe uitdagingen zorgt. Het is onze taak en plicht om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat volmaaktheid niet van deze wereld is en dat het steeds beter kan. Toch geloven wij in een bele.